1. keukenapparatuur
  2. Kenwood Chef KVC3170S.

Kenwood Chef KVC3170S. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood Chef KVC3170S. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood Chef KVC3170S. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1000 W, is verkrijgbaar in de kleur Grijs en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood Chef KVC3170S. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1000 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,6 l
MateriaalMetaal
KleurGrijs
Gewicht10 kg

 

Omschrijving van de Kenwood Chef KVC3170S. keukenmachine

De Kenwood Chef KVC3170S is een krachtige keukenmachine die met zijn vermogen van 1000 watt traploos instelbaar is. Met de ruime mengkom van 4,6 liter is het gemakkelijk om zonder knoeien deeg, cake, eiwitten en bloem voor gebak klaar te maken. Bij de mixer worden verschillende mixopzetstukken meegeleverd, waaronder een K-klopper, garde en deeghaak voor het bakken; een vleesmolen voor het draaien van je eigen gehakt en een thermoresist glazen blenderkan van 1,5 liter. Zo kun je met deze keukenmachine ook smoothies bereiden. Hiermee heb je dus alle tools in huis om de lekkerste gerechten te maken. De extra accessoires maken de Kenwood Chef KVC3170S een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige mixer.

Pluspunten
  • Je stelt de snelheid precies af volgens het gerecht met de traploos instelbare snelheid. Dankzij het krachtige vermogen kneed je zelfs zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg. Met de meegeleverde blender maak je ook smoothies en met de vleesmolen maak je zelf gehakt.

Minpunten
  • Met de extra mengkom bereid je meerdere bereidingen achter elkaar, zonder tussendoor af te wassen.

Veelgestelde vragen over de Kenwood Chef KVC3170S. keukenmachine

De Kenwood Chef KVC3170S. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1000 W.

Met de Kenwood Chef KVC3170S. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen.

De Kenwood Chef KVC3170S. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,6 l.

De Kenwood Chef KVC3170S. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood Chef KVC3170S. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Grijs. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood Chef KVC3170S. keukenmachine is met een gewicht van 10 kg goed te tillen.