1. keukenapparatuur
 2. Magimix CS 5200 XL Premium Rood.

Magimix CS 5200 XL Premium Rood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix CS 5200 XL Premium Rood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix CS 5200 XL Premium Rood. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 1100 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix CS 5200 XL Premium Rood. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen1100 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud3,6 l
MateriaalKunststof
KleurRood
Gewicht11 kg

 

Omschrijving van de Magimix CS 5200 XL Premium Rood. keukenmachine

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Rood maak je eenvoudig een vers sap, een verfrissende cocktail of een heerlijke smoothie. Met het meegeleverde sapcentrifuge opzetstuk is het verkrijgen van vers sap of sapjes van verschillende smaken nooit eerder zo gemakkelijk geweest. Naast de standaard snij- en raspschijven zit er ook een extra set bij, bestaande uit een parmezaanrasp, een 6 millimeter raspschijf en een 1 millimeter snijschijf. Met deze foodprocessor snijd, rasp en hak je moeiteloos een grote hoeveelheid groenten en fruit. Het kneden van dik deeg is ook geen enkel probleem! De stille motor past de snelheid aan de bereiding aan, zodat je geen gedoe hebt met het aanpassen van de snelheid. De pulsestand geeft de foodprocessor extra vermogen wanneer je aan de slag gaat met harde ingrediënten. Naast het feit dat de Magimix CS 5200 XL Premium Rood gemakkelijk te gebruiken is, biedt Magimix ook nog eens 30 jaar garantie op de motor.

Pluspunten
 • Bij deze foodprocessor zit ook een sapcentrifuge, blendermix, citruspers en een eiwitklopper

  .

  Met een vermogen van 1.100 watt kun je ook harde en grove ingrediënten fijnhakken, zoals noten

  .

  Bovendien past de foodprocessor de snelheid automatisch aan de bereiding aan.

Minpunten
 • De snelheid is niet handmatig aan te passen.

Veelgestelde vragen over de Magimix CS 5200 XL Premium Rood. keukenmachine

De Magimix CS 5200 XL Premium Rood. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1100 W.

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Rood. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Raspen, Snijden.

De Magimix CS 5200 XL Premium Rood. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3,6 l.

De Magimix CS 5200 XL Premium Rood. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix CS 5200 XL Premium Rood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix CS 5200 XL Premium Rood. keukenmachine is met een gewicht van 11 kg goed te tillen.