1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood.

KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 240 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen240 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud2,1 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurRood
Gewicht3 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood is een handige foodprocessor voor het maken van verschillende gerechten. Met het apparaat kun je ingrediënten fijnhakken, snijden, raspen, kloppen en kneden. Bovendien krijg je extra accessoires zoals een julienneschijf en een klopschijf mee. De julienneschijf is ideaal voor het snijden van ingrediënten in dunne reepjes. Met het garde accessoire klop je bijvoorbeeld room tot zelfgemaakte boter. Met de 3 knoppen aan de voorkant kun je gemakkelijk de juiste snelheid kiezen. Daarnaast heeft de foodprocessor een handige deksel waarmee je jouw bereiding in de koelkast kunt bewaren. De losse onderdelen van de KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood kun je gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasser. Als je klaar bent met koken kun je alle onderdelen netjes opbergen in de mengkom. Zo blijft je keuken altijd netjes en georganiseerd. Met deze foodprocessor maak je in een handomdraai heerlijke gerechten voor elke gelegenheid.

Pluspunten
 • Bij deze foodprocessor zit ook een julienneschijf en een garde accessoire

  .

  De pulsestand geeft een kortstondige, extra krachtstoot om gemakkelijk harde ingrediënten te verpulveren

  .

  Je bewaart de accessoires gemakkelijk in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
 • Door de kleine inhoud van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 240 W.

Met de KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,1 l.

De KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP0921EER Keizerrood. keukenmachine is met een gewicht van 3 kg goed te tillen.