1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart.

KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 250 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen250 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud1,7 l
MateriaalKunststof
KleurZwart
Gewicht2,9 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart is een betrouwbare en veelzijdige foodprocessor. De machine is voorzien van een 1,7 liter grote kom, waardoor je grote hoeveelheden voedsel in één keer kunt verwerken. Met de meegeleverde accessoires kun je de foodprocessor voor verschillende gerechten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het mixen van een smoothie, het raspen van kaas, het hakken van noten of het pureren van groenten voor een heerlijke soep. Daarnaast heb je bij de machine ook een dunne en dikke schijf om frites en wortel te raspen. De KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart is eenvoudig in gebruik. Met de traploze snelheidsregeling regel je zelf de snelheid van de foodprocessor. Zo heb je bij elk gerecht de juiste snelheid. Na gebruik is de machine ook eenvoudig schoon te maken. Alle losse onderdelen, zoals de kom, de schijven en de deksel, kun je gewoon in de vaatwasser doen. Zo ben je snel klaar en heb je de foodprocessor weer netjes opgeborgen.

Pluspunten
  • De foodprocessor is traploos instelbaar, zodat je de snelheid nauwkeurig aan kunt passen aan de bereiding. Je ruimt het snoer gemakkelijk op in het opbergvak aan de onderkant van de foodprocessor. De pulsestand geeft een kortstondige, extra krachtstoot om gemakkelijk harde ingrediënten te ver malen.

Minpunten
  • Door de kleine inhoud van 1,7 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor één tot twee personen

    .

    Een foodprocessor met een kunststof behuizing is minder sterk dan een foodprocessor van metaal of roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 250 W.

Met de KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 1,7 l.

De KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP0719EOB 1.7 L Onyx Zwart. keukenmachine is met een gewicht van 2,9 kg goed te tillen.