1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurRood
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. keukenmachine

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS maak je moeiteloos deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer is uitgerust met een 300 watt motor, die zich direct in de kop bevindt. Hierdoor gaat er geen energie verloren tussen de menghaak en de motor. De kop is kantelbaar waardoor je gemakkelijk deeghaken kunt vervangen. En met de twee meegeleverde kommen hoeft er, als je meerdere deegsoorten maakt, niet tussendoor afgewassen te worden. Met het anti-spatdeksel houd je je aanrecht schoon. Wil je nog meer kunnen doen met de KitchenAid Artisan? Er is een ruim assortiment aan opzetstukken beschikbaar die je eenvoudig op het aansluitpunt aan de voorzijde bevestigt.

Pluspunten
  • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg.Met de extra mengkom bereid je meerdere bereidingen achter elkaar, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen.De metalen behuizing maakt de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
  • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.