1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart.

KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 400 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen400 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud3 l
MateriaalKunststof
KleurZwart
Gewicht4,54 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. keukenmachine

Met de KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart maak je snel grote hoeveelheden bereidingen. De krachtige 400 watt motor zorgt ervoor dat je ingrediënten snel en gemakkelijk kunt verwerken. De 3,1 liter grote mengkom is geschikt voor maaltijden voor 3 personen. De foodprocessor is traploos instelbaar, zodat je zelf de gewenste snelheid kunt aanpassen. Met het multifunctionele mes worden ook harde ingrediënten, zoals noten, gemakkelijk gemalen. Met het deegmes kneed je snel gistdeeg. De meegeleverde snijkit is ideaal om groenten en aardappelen in blokjes te snijden. De deksel zet je op de mengkom om overtollige ingrediënten te bewaren in de koelkast. Na gebruik berg je de accessoires netjes op in het opbergvak, zo bespaar je ruimte in je keukenlades. De KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart is een krachtige foodprocessor die je keuken als een echte chef uitrust.

Pluspunten
  • De voedselprocessor is trapeloos instelbaar, zodat je de snelheid precies aanpast aan het bereiden. Je snijdt ingrediënten in verschillende soorten diktes. Je bewaart de accessoires gemakkelijk in het opberghakje van de mengkom.

Minpunten
  • Je hakt en snijdt alleen zachte of kleine stukken groenten en fruit.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 400 W.

Met de KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3 l.

De KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP1319EOB Onyx Zwart. keukenmachine is met een gewicht van 4,54 kg goed te tillen.