1. keukenapparatuur
 2. Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL.

Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1500 W, is verkrijgbaar in de kleur Grijs en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1500 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Braden, Hakken, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Noten malen, Slow cooking, Snijden, Stomen, Warmhouden
Inhoud6,7 l
MateriaalMetaal
KleurGrijs
Gewicht12 kg

 

Omschrijving van de Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. keukenmachine

De Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL is een veelzijdige keukenmachine, waarmee je heerlijke gerechten maakt. Door de inductietechnologie kun je de kom tot 180 graden verwarmen en roerbakgerechten maken. Met de Kenwood World App krijg je toegang tot je favoriete gerechten. Je bedient de machine makkelijk via de full colour touchscreen. De Easy-Weigh-weegschalen maken het mogelijk om de ingrediënten makkelijk af te wegen. Naast de 5 mengkom hulpstukken, vind je 3 extra accessoires bij de machine. De ThermoResist blender, foodprocessor accessoire en stoommand maken het mogelijk om nog meer gerechten te bereiden. Zo maak je met de Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL eenvoudig je favoriete gerechten. De Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL is een veelzijdige keukenmachine die je veel kookplezier biedt. De inductietechnologie biedt een breed scala aan mogelijkheden, zoals het verwarmen van de kom tot 180 graden. De Kenwood World App geeft je toegang tot je favoriete gerechten. Je bedient de machine gemakkelijk via het full colour touchscreen. Gebruik de Easy-Weigh-weegschalen om de ingrediënten af te wegen. Geniet ook van de extra accessoires zoals de ThermoResist blender, foodprocessor accessoire en stoommand. De Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL biedt je alles wat je nodig hebt om lekkere gerechten te maken.

Pluspunten
 • Met de extra accessoires, een blender, foodprocessor en stoommand, ga je uitgebreid aan de slag

  .

  Dankzij de inductieplaat bereid je eten in de machine, zoals een roerbakgerecht

  .

  Dankzij het zeer krachtige vermogen kneed je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg.

Minpunten
 • Er zit geen extra mengkom bij waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. keukenmachine

De Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1500 W.

Met de Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Braden, Hakken, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Noten malen, Slow cooking, Snijden, Stomen, Warmhouden.

De Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 6,7 l.

De Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Grijs. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood KCL95.424SI Cooking Chef XL. keukenmachine is met een gewicht van 12 kg goed te tillen.