1. keukenapparatuur
 2. Magimix Le Mini Plus Rood.

Magimix Le Mini Plus Rood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix Le Mini Plus Rood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix Le Mini Plus Rood. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 400 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix Le Mini Plus Rood. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen400 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud1,7 l
MateriaalKunststof
KleurRood
Gewicht4,4 kg

 

Omschrijving van de Magimix Le Mini Plus Rood. keukenmachine

De Magimix Le Mini Plus Rood is een kleine foodprocessor, maar toch sterk genoeg om zelfs het grotere werk aan te kunnen. Hij is voorzien van een krachtige inductie motor waardoor je grotere klusjes gemakkelijk aan kunt. Daarnaast heeft de Magimix Le Mini Plus een 1,7 liter mengkom, maar ook een 0,5 liter kom voor kleinere porties. Doordat de foodprocessor de snelheid automatisch aanpast aan het soort bereiding, hoef je niet te zoeken naar de juiste instelling. Je kunt de accessoires eenvoudig in de bewaardoos opbergen, zodat je geen ruimte hoeft te maken in je keukenlade. Als kers op de taart geeft Magimix 30 jaar garantie op de motor. Met de Magimix Le Mini Plus Rood heb je een krachtige foodprocessor die gemakkelijk in elke keuken past.

Pluspunten
 • Deze foodprocessor is voorzien van 2 mengkommen van 0,5 en 1,7 liter

  .

  Met het meegeleverde blendermix-opzetstuk kunt u de foodprocessor ook als blender gebruiken, waardoor u gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken

  .

  Met het meegeleverde receptenboekje krijg je ideeën voor gerechten.

Minpunten
 • Door de kleine inhoud van 1,7 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor één tot twee personen.

Veelgestelde vragen over de Magimix Le Mini Plus Rood. keukenmachine

De Magimix Le Mini Plus Rood. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 400 W.

Met de Magimix Le Mini Plus Rood. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De Magimix Le Mini Plus Rood. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 1,7 l.

De Magimix Le Mini Plus Rood. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix Le Mini Plus Rood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix Le Mini Plus Rood. keukenmachine is met een gewicht van 4,4 kg goed te tillen.