1. keukenapparatuur
 2. Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS.

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 1000 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen1000 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud3 l
MateriaalMetaal
KleurZilver
Gewicht5,61 kg

 

Omschrijving van de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. keukenmachine

De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige foodprocessor. Deze foodprocessor heeft een mengkom met een inhoud van 2 liter, waardoor je er makkelijk grote porties mee kunt maken. Dankzij de verschillende accessoires kun je met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS verschillende functies uitvoeren, waaronder het mixen, kneden, raspen, snijden, enz. De blender is hittebestendig en daardoor geschikt om warme ingrediënten mee te mixen. Verder heeft deze foodprocessor een ingebouwde weegschaal, waardoor je direct ingrediënten in de mengkom kunt afwegen. Met de draaiknop stel je de snelheid traploos in en met de pulsestand krijg je extra vermogen bij het verwerken van harde ingrediënten. Na gebruik reinig je de losse onderdelen makkelijk in de vaatwasser. De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is een krachtige, veelzijdige en handige foodprocessor die jouw keukenwerkzaamheden eenvoudiger maakt.

Pluspunten
 • Bij deze foodprocessor zit ook een blender, citruspers en klopper

  .

  Met de geïntegreerde weegschaal kun je ingrediënten direct afwegen in de mengkom

  .

  Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor steviger en gaat hij langer mee.

Minpunten
 • Dit model heeft geen Express Dice toebehoren waardoor je geen blokjes kunt snijden. Er zijn geen recepten meegeleverd om ideeën te krijgen voor het bereiden van voedsel met jouw foodprocessor.

Veelgestelde vragen over de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. keukenmachine

De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1000 W.

Met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3 l.

De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. Foodprocessor is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. keukenmachine is met een gewicht van 5,61 kg goed te tillen.