1. keukenapparatuur
  2. Kenwood Chef KVC3110S.

Kenwood Chef KVC3110S. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood Chef KVC3110S. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood Chef KVC3110S. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1000 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood Chef KVC3110S. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1000 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Kloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,6 l
MateriaalKunststof
KleurZilver
Gewicht7,3 kg

 

Omschrijving van de Kenwood Chef KVC3110S. keukenmachine

Met de Kenwood Chef KVC3110S heb je een veelzijdig apparaat voor al je keukenklaarwerk. Deze keukenmixer is uitgerust met een krachtige 1.000 watt motor. Hiermee kneed je zonder moeite zwaar deeg, zoals brood- en pizzadeeg. Naast het kneden, kun je ook bijvoorbeeld slagroom opkloppen met de garde of taartbeslag mixen met de k-klopper. De keukenmixer is voorzien van een draaiknop waarmee je traploos de snelheid van de keukenmixer kunt instellen. Zo stel je de snelheid heel nauwkeurig af op de bereiding die je maakt en voorkom je rondvliegende spetters met de softstart. Met het meegeleverde blender-accessoire kun je ook groenten en fruit mixen tot een heerlijke smoothie. De rvs mengkom heeft een inhoud van 4,6 liter en is na gebruik gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser. Met de Kenwood Chef KVC3110S heb je dus een allround keukenapparaat om al je keukenklaarwerk gemakkelijk en met precisie te bereiden.

Pluspunten
  • Met het meegeleverde blender opzetstuk kun je ook groenten en fruit mixen tot een smoothie. Dankzij het krachtige vermogen kun je zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. Je kunt de snelheid precies afstemmen op de bereiding met de traploos instelbare snelheid.

Minpunten
  • Je hebt een extra maatbeker nodig om vloeistoffen af te meten, omdat de mengkom geen maataanduiding heeft.

Veelgestelde vragen over de Kenwood Chef KVC3110S. keukenmachine

De Kenwood Chef KVC3110S. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1000 W.

Met de Kenwood Chef KVC3110S. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen.

De Kenwood Chef KVC3110S. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,6 l.

De Kenwood Chef KVC3110S. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood Chef KVC3110S. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood Chef KVC3110S. keukenmachine is met een gewicht van 7,3 kg goed te tillen.