1. keukenapparatuur
  2. Bosch MUM54230 Styline.

Bosch MUM54230 Styline. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Bosch MUM54230 Styline. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Bosch MUM54230 Styline. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 900 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit, Zilver en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Bosch MUM54230 Styline. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen900 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud3,9 l
MateriaalKunststof
KleurWit, Zilver
Gewicht3,7 kg

 

Omschrijving van de Bosch MUM54230 Styline. keukenmachine

Met de Bosch MUM54230 Styline haal je meer dan alleen een keukenmixer in huis. Met een vermogen van 900 Watt heb je meer dan voldoende vermogen om zelfs het zwaarste deeg te kneden. Onderdelen als de blender en citruspers maken van deze mixer een alomvattend apparaat waarmee je alles kan mixen, persen en snijden. De blender is geschikt voor het mixen van vers fruit, waarmee je een heerlijke smoothie kan maken. De citruspers zorgt ervoor dat je meteen vers sinaasappelsap kunt persen. Het foodprocessor opzetstuk is ideaal voor het snijden en raspen van ingrediënten. Zo maak je gelijke plakjes appel, geraspte wortel of kleine stukjes chocolade. Met de mengkom van 3,9 liter maak je beslag voor één taart. Na gebruik is de Bosch MUM54230 Styline makkelijk schoon te maken, want de losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig. Dankzij deze multifunctionele mixer heb jij altijd de juiste ingrediënten bij de hand!

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kan je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de extra accessoires maak je ook smoothies, sinaasappelsap en snijd je ingrediënten of rasp je ze fijn. In de meegeleverde opbergtas kun je de accessoires netjes opbergen in je keukenkastje.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer kan je niet langdurig zwaar deeg kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over de Bosch MUM54230 Styline. keukenmachine

De Bosch MUM54230 Styline. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 900 W.

Met de Bosch MUM54230 Styline. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De Bosch MUM54230 Styline. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 3,9 l.

De Bosch MUM54230 Styline. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Bosch MUM54230 Styline. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit, Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Bosch MUM54230 Styline. keukenmachine is met een gewicht van 3,7 kg goed te tillen.