1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit.

KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 250 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen250 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud1,7 l
MateriaalKunststof
KleurWit
Gewicht2,9 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0719EAC 1,7 L Amandelwit is de perfecte foodprocessor voor het kleinere keukenwerk. Met deze foodprocessor maak je in een mum van tijd een verfrissend sapje, een romige smoothie of een lekker gekruide sausje. De meegeleverde snij- en raspschijven laten je toe om verschillende gerechten te bereiden. De dunne schijf is perfect voor het raspen van kaas om op de pizza te strooien of om wortel te raspen voor een overheerlijke worteltaart. De dikke schijf is ideaal om aardappels te snijden voor een lekker bord patat. De traploze variabele snelheid stelt je in staat om de juiste textuur voor elk gerecht te krijgen. Na gebruik kunnen alle onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser worden gereinigd. Door de compacte afmetingen van de kom kan je gemakkelijk de onderdelen bij elkaar opbergen. De KitchenAid 5KFP0719EAC 1,7 L Amandelwit is een handige en multifunctionele foodprocessor die je keukenwerk een stuk gemakkelijker maakt.

Pluspunten
  • De foodprocessor is traploos instelbaar, zodat je de snelheid nauwkeurig aanpast aan de bereiding. U kunt het snoer gemakkelijk opbergen in de opbergruimte aan de onderkant van de foodprocessor. De pulsestand geeft een kortstondige, extra krachtstoot om gemakkelijk harde ingrediënten te verpulveren.

Minpunten
  • Deze foodprocessor met een inhoud van 1,7 liter is alleen geschikt voor één tot twee personen

    .

    Een foodprocessor met een kunststof behuizing is minder stevig dan een foodprocessor van metaal of roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 250 W.

Met de KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 1,7 l.

De KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP0719EAC 1.7 L Amandelwit. keukenmachine is met een gewicht van 2,9 kg goed te tillen.