1. keukenapparatuur
 2. Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart.

Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 950 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen950 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden
Inhoud3 l
MateriaalKunststof
KleurZwart
Gewicht10,3 kg

 

Omschrijving van de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. keukenmachine

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart is een krachtige keukenhulp. Met deze machine kun je alle kanten op. Je kunt er grote hoeveelheden mee maken dankzij de 3 mengkommen met een inhoud tot 3 liter. Hij hakt, snijdt, raspt en mix stil, snel en veilig. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de snelheid, want die past zich automatisch aan de bereiding aan. In de opbergdoos kun je alle accessoires na de bereiding netjes opbergen, zodat je geen ruimte hoeft te maken in je keukenlade. Daarnaast biedt Magimix 30 jaar garantie op de motor. De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart biedt je dus alles wat je nodig hebt in de keuken. Je krijgt er een krachtige, stille en veilige machine voor terug waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Pluspunten
 • De scherpe Sabatier schijven raspen en snijden ook zachte groenten en fruit in mooie plakken

  .

  Met het meegeleverde blendermix-opzetstuk kan je de foodprocessor ook als blender gebruiken, zodat je gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen maakt

  .

  Deze foodprocessor heeft 3 mengkommen van 1,2, 2,6 en 3 liter.

Minpunten
 • Door de kunststof behuizing verkleurt de foodprocessor sneller en is 'ie minder stevig dan metalen foodprocessors. Door de kunststof behuizing verkleurt de foodprocessor sneller en is 'ie minder stevig dan metalen foodprocessors.

Veelgestelde vragen over de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. keukenmachine

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 950 W.

Met de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden.

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3 l.

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Zwart. keukenmachine is met een gewicht van 10,3 kg goed te tillen.