1. keukenapparatuur
  2. Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK.

Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 1000 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen1000 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Noten malen, Persen
Inhoud3 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurZwart
Gewicht4,85 kg

 

Omschrijving van de Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK. keukenmachine

Met de Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK kun je je ingrediënten direct afwegen in de mengkom. De foodprocessor is voorzien van een handig weegplateau. Ook krijg je er diverse accessoires bij, zoals een blender, een citruspers en een klopgardes. Met deze accessoires kun je een smoothie maken, sinaasappelsap persen en slagroom kloppen. De mengkom van 3 liter heeft een XL vultrechter waardoor je minder snijwerk nodig hebt. De snelheid van de Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK is traploos te regelen. Na het gebruik kun je de geleverde accessoires opbergen in de meegeleverde opbergtas. Met de Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK kun je direct je ingrediënten afwegen in de mengkom. Ook krijg je er diverse accessoires bij. Met de blender maak je een smoothie, met de citruspers vers sinaasappelsap en met de klopgardes klop je slagroom op. De mengkom heeft een XL vultrechter waardoor je minder snijwerk hebt. Daarnaast is de snelheid traploos regelbaar. Na het gebruik berg je alles netjes op in de opbergtas. De Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK is het ideale apparaat voor een breed scala aan bereidingen.

Pluspunten
  • Je weegt ingrediënten direct in de mengkom af dankzij de ingebouwde weegschaal. Bij deze foodprocessor zitten ook een blender, citruspers en klopgardes. Dankzij het vermogen van 1.000 watt kan je ook harde en grove ingrediënten fijnhakken en fijnsnijden, zoals noten.

Minpunten
  • Er zitten geen recepten bij om geïnspireerd te raken voor bereidingen met jouw foodprocessor.

Veelgestelde vragen over de Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK. keukenmachine

De Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1000 W.

Met de Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Noten malen, Persen.

De Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3 l.

De Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood MultiPro XL Weigh+ FDM72.990BK. keukenmachine is met een gewicht van 4,85 kg goed te tillen.