1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache.

KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 240 W, is verkrijgbaar in de kleur Groen en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen240 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud2,1 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurGroen
Gewicht3 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache is een veelzijdige foodprocessor die je helpt bij het maken van diverse gerechten. Met de 4 verschillende accessoires hak, snijd, rasp en kneed je ingrediënten op de juiste manier. De julienneschijf maakt dunne reepjes, de klopschijf klopt room en het garde accessoire maakt boter. Met de 3 knoppen aan de voorkant stel je gemakkelijk de juiste snelheid in. Met het handige deksel bewaar je jouw bereiding in de koelkast. Na gebruik reinig je de losse onderdelen in de vaatwasser en berg je alles op in de mengkom. Zo houd je alle onderdelen netjes bij elkaar. Met de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache verander je jouw keuken in een professionele keuken. Maak lekkere salades, dipsausen, handgemaakte boter en veel meer. Kook met de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache op een professioneel niveau.

Pluspunten
 • Bij deze foodprocessor zit ook een julienneschijf en een garde accessoire

  .

  De pulsestand geeft een kortstondige, extra krachtstoot om gemakkelijk harde ingrediënten te verpulveren

  .

  Je kunt de accessoires gemakkelijk opbergen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
 • Door de kleine inhoud van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 240 W.

Met de KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,1 l.

De KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Groen. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP0921EPT Pistache. keukenmachine is met een gewicht van 3 kg goed te tillen.