1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurZwart
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. keukenmachine

Je zult versteld staan wat je allemaal met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart kunt maken. Deze krachtige keukenmixer is uitgerust met een directe aandrijving van de motor wat ervoor zorgt dat je energiezuiniger kookt. De motor is krachtig genoeg om zelfs zwaar deeg te kneden, waardoor je voor meerdere recepten gebruik kunt maken van deze mixer. De mengkom heeft een handgreep, zodat je 'm gemakkelijk vastpakt en op de mixer bevestigt. Je kunt er in één keer beslag voor 1,5 taart mee maken. Voor het kneden, mixen en luchtig stijfslaan van slagroom zit er een deeghaak, een menghaak en een draadgarde bij de keukenmixer. Met deze KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart ben je voorbereid op heerlijke gerechten, zowel voor gebak en taarten als voor pizza of brood.

Pluspunten
 • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg

  .

  Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook zwaar deeg met weinig vermogen. Aan de handgreep op de grote kom pak je de mengkom met één hand vast

  .

  Met de handgreep op de grote kom kun je de mengkom met één hand vastpakken. Met de 10 standen stem je de snelheid nauwkeurig af op je bereiding

  .

  Met de 10 standen kun je de snelheid precies afstellen op je bereiding.

Minpunten
 • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen maakt

  .

  Er zit geen extra mengkom bij waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar maakt.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Onyx Zwart. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.