1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Crème en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurCrème
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen biedt jou de uitkomst voor al je kook- en bakwensen. Deze krachtige mixer heeft een vermogen van 300 watt en is voorzien van een motor in de kop. Hierdoor is het mogelijk om zelfs het zwaarste deeg aan te kunnen. De kop is kantelbaar waardoor je eenvoudig de deeghaken verwisselt. Om het jou nog makkelijker te maken, worden er twee mengkommen meegeleverd. Zo hoef je tussendoor het beslag niet af te wassen. Ook het antispatdeksel voorkomt een rommelig aanrecht. Wil je de mogelijkheden van deze KitchenAid Artisan uitbreiden? Er is een groot assortiment opzetstukken verkrijgbaar die je eenvoudig bevestigt aan het aansluitpunt aan de voorzijde. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen maak jij met weinig inspanning deeg en heerlijke beslag!

Pluspunten
 • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg

  .

  Met de extra mengkom bereid je meerdere bereidingen achter elkaar, zonder dat je tussendoor moet afwassen

  .

  De metalen behuizing maakt de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
 • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen maakt.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Crème. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEFL Fresh linen. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.