1. keukenapparatuur
 2. Bosch MUM5XW20 Wit.

Bosch MUM5XW20 Wit. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Bosch MUM5XW20 Wit. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Bosch MUM5XW20 Wit. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1000 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Bosch MUM5XW20 Wit. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1000 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden
Inhoud3,9 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurWit
Gewicht7,51 kg

 

Omschrijving van de Bosch MUM5XW20 Wit. keukenmachine

Met de Bosch MUM5XW20 Wit kun je professioneel te werk gaan in de keuken. Het apparaat heeft een grote mengkom met een inhoud van 3,9 liter, perfect voor het maken van grote hoeveelheden beslag. De geïntegreerde timer helpt je bij het meten van de tijd dat de machine bezig is. Daarnaast heeft de Bosch MUM5XW20 Wit een ingebouwde weegschaal waarmee je alle ingrediënten tot op de gram nauwkeurig kunt afwegen. Met deze keukenmixer kun je kiezen uit 7 verschillende snelheden waardoor je altijd de juiste snelheid hebt voor wat je bereidt. Daarnaast heeft het apparaat een handige parkeerstand waarmee je het mengproces kunt pauzeren. Hierdoor kun je ingrediënten toevoegen zonder dat je morst. Als laatste is het apparaat eenvoudig schoon te maken, want de onderdelen kun je na gebruik gewoon in de vaatwasser wassen.

Pluspunten
 • Dankzij het krachtige vermogen is de keukenmixer geschikt om dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg achter elkaar te kneden

  .

  Met de extra accessoires kan je ook smoothies maken en ingrediënten fijn snijden of raspen

  .

  Je stelt de snelheid nauwkeurig in met de 7 standen.

Minpunten
 • De mengkom is relatief klein en geschikt voor het maken van beslag voor één cake tegelijk.

Veelgestelde vragen over de Bosch MUM5XW20 Wit. keukenmachine

De Bosch MUM5XW20 Wit. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1000 W.

Met de Bosch MUM5XW20 Wit. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden.

De Bosch MUM5XW20 Wit. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 3,9 l.

De Bosch MUM5XW20 Wit. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Bosch MUM5XW20 Wit. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Bosch MUM5XW20 Wit. keukenmachine is met een gewicht van 7,51 kg goed te tillen.