1. keukenapparatuur
 2. Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom.

Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 950 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen950 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden
Inhoud3 l
MateriaalKunststof
KleurZilver
Gewicht10,3 kg

 

Omschrijving van de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom. keukenmachine

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom heeft meer te bieden dan alleen maar een krachtige motor. Met het intelligente snelheidsregelsysteem past de machine automatisch de snelheid aan aan de bereiding. Je kunt de verschillende accessoires zoals de hak- en mixkom gebruiken om een grote variëteit aan gerechten te bereiden. De kom is geschikt voor een inhoud van maximaal 3 liter. Met de opbergdoos kun je alle accessoires gemakkelijk opbergen. Je hoeft dus geen ruimte te maken in je keukenlade. De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom is eenvoudig te bedienen en biedt een stille, snelle en veilige bereiding van al je gerechten. Magimix laat je met een gerust hart gebruik maken van deze multifunctionele keukenhulp door een garantie van 30 jaar op de motor.

Pluspunten
 • De scherpe Sabatier messen raspen en snijden ook zachte groenten en fruit in mooie plakken

  .

  Met het meegeleverde blendermix opzetsstuk kun je de foodprocessor ook als blender gebruiken, waardoor het makkelijk is om smoothies, milkshakes en sauzen te maken

  .

  De losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig, dus het schoonmaken van deze foodprocessor is erg eenvoudig.

Minpunten
 • Hoewel deze foodprocessor over een kneedmes beschikt, is het vermogen van 950 watt niet geschikt voor het langdurig kneden van deeg.

Veelgestelde vragen over de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom. keukenmachine

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 950 W.

Met de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden.

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3 l.

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Mat Chroom. keukenmachine is met een gewicht van 10,3 kg goed te tillen.