1. keukenapparatuur
 2. Bourgini Kitchen Chef Plus.

Bourgini Kitchen Chef Plus. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Bourgini Kitchen Chef Plus. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Bourgini Kitchen Chef Plus. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1400 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Bourgini Kitchen Chef Plus. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1400 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud5,5 l
MateriaalKunststof
KleurZwart
Gewicht5 kg

 

Omschrijving van de Bourgini Kitchen Chef Plus. keukenmachine

De Bourgini Kitchen Chef Plus is een krachtige mixer die je meer mogelijkheden biedt dan alleen maar cake- en broodbereiding. Je kunt er namelijk ook gezonde smoothies mee maken, soep, sauzen en zelfs vullingen en glazuren. Met de 8 verschillende standen en de pulsestand stel je gemakkelijk de juiste snelheid in voor de bereiding die je maakt. Daarnaast is de mixer uitgerust met een antispatscherm, waardoor je geen spetters op je aanrecht of kleding krijgt. De 5,5 liter mengkom is gemaakt van roestvrij staal, waardoor hij erg stevig is. Na gebruik is de mengkom eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser. De Bourgini Kitchen Chef Plus is dan ook een multifunctionele en duurzame keukenmixer die je veel mogelijkheden biedt. Met de Bourgini Kitchen Chef Plus kun je veel verschillende lekkernijen bereiden. Je maakt er de lekkerste taart- en brooddeeg mee, maar ook gezonde smoothies, soepen, sauzen, vullingen en glazuren. Dankzij de 8 standen en de pulsestand stel je gemakkelijk de juiste snelheid in voor de bereiding die je maakt. Ook is de mixer uitgerust met een antispatscherm, waardoor je geen spetters op je aanrecht of kleding krijgt. De 5,5 liter mengkom is gemaakt van roestvrij staal, waardoor hij erg stevig is. Na gebruik is de mengkom eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser. De Bourgini Kitchen Chef Plus is dan ook een multifunctionele en duurzame keukenmixer die je veel mogelijkheden biedt.

Pluspunten
 • Dankzij het krachtige vermogen kun je zware deegsoorten kneden, zoals brood- of pizzadeeg

  .

  Met de 8 standen kun je de snelheid afstemmen op je bereiding

  .

  De RVS mengkom is stevig en neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op.

Minpunten
 • De meegeleverde meng- en deeghaak zijn niet geschikt voor gebruik in de vaatwasser

  .

  Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen maakt.

Veelgestelde vragen over de Bourgini Kitchen Chef Plus. keukenmachine

De Bourgini Kitchen Chef Plus. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1400 W.

Met de Bourgini Kitchen Chef Plus. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De Bourgini Kitchen Chef Plus. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 5,5 l.

De Bourgini Kitchen Chef Plus. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Bourgini Kitchen Chef Plus. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Bourgini Kitchen Chef Plus. keukenmachine is met een gewicht van 5 kg goed te tillen.