1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit.

KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 240 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen240 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud2,1 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurWit
Gewicht3 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit is een multifunctionele foodprocessor die al je kookwensen vervult. Met deze machine kun je bijvoorbeeld ingrediënten hakken, snijden, raspen, kloppen en kneden. Om je te helpen bij je kookavontuur krijg je ook een aantal accessoires, zoals een julienneschijf en een klopschijf. Met de julienneschijf snijd je ingrediënten in dunne reepjes en met het garde accessoire klop je bijvoorbeeld room tot zelfgemaakte boter. Met de 3 knoppen aan de voorkant kies je gemakkelijk de juiste snelheid. Bovendien krijg je een handige deksel waarmee je je bereiding kunt bewaren in de koelkast. Na gebruik reinig je de losse onderdelen in de vaatwasser. Daarnaast berg je alles gemakkelijk op in de mengkom. Zo houd je alle onderdelen netjes bij elkaar. Met de KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit heb je alles in huis om lekkere maaltijden te bereiden.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor zit ook een juliennemes en een garde accessoire. De pulsestand geeft een kortstondige, extra krachtstoot om gemakkelijk harde ingrediënten te vermalen. Je bewaart de accessoires gemakkelijk in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Door de kleine inhoud van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 240 W.

Met de KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,1 l.

De KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP0921EAC Amandelwit. keukenmachine is met een gewicht van 3 kg goed te tillen.