1. keukenapparatuur
  2. Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS.

Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 800 W, is verkrijgbaar in de kleur Grijs en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen800 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud2,1 l
MateriaalMetaal
KleurGrijs
Gewicht2,75 kg

 

Omschrijving van de Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS. keukenmachine

Met de Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS heb je een krachtige keukenhulp in huis. Je kunt er niet alleen mee afwegen, maar ook ingrediënten mixen, hakken, snijden, raspen en kneden. De blender opzetstuk zorgt ervoor dat je gemakkelijk een heerlijke smoothie maakt. Om de schaaltjes niet af te wassen, kun je de ingrediënten direct in de mengkom afwegen. Hier heeft de foodprocessor een speciale weegschaal voor. De pulsestand zorgt voor extra vermogen als je harde ingrediënten zoals noten wilt hakken. Na gebruik reinig je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser. Met de Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS maak je elke gerecht met gemak.

Pluspunten
  • Met de geïntegreerde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom wegen. Bij deze foodprocessor zitten ook een blender en een klopgarde. Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor steviger en gaat hij langer mee.

Minpunten
  • Je stemt de snelheid niet zo precies af op de bereiding, want de foodprocessor heeft maar 3 standen. Door de kleine capaciteit van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over de Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS. keukenmachine

De Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 800 W.

Met de Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,1 l.

De Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS. Foodprocessor is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Grijs. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood Multipro Compact+ FDM315SS. keukenmachine is met een gewicht van 2,75 kg goed te tillen.