1. keukenapparatuur
  2. Bosch MUMS2ER01 Rood.

Bosch MUMS2ER01 Rood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Bosch MUMS2ER01 Rood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Bosch MUMS2ER01 Rood. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 700 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Bosch MUMS2ER01 Rood. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen700 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden
Inhoud3,8 l
MateriaalKunststof
KleurRood
Gewicht5,19 kg

 

Omschrijving van de Bosch MUMS2ER01 Rood. keukenmachine

De Bosch MUMS2ER01 Rood is een krachtige keukenmachine met een compact design. Het is de perfecte hulp voor bakken en koken. Met het meegeleverde foodprocessor opzetstuk maal je, snijd je en rasp je ingrediënten. De mengkom van 3,8 liter biedt voldoende ruimte om taartbeslag voor één springvorm te maken. De 3D Planetary Mixing techniek zorgt ervoor dat de klopper in 3 richtingen beweegt. Hierdoor wordt het beslag goed en luchtig gemengd. De antislipvoetjes zorgen voor een stabiele stand tijdens het kneden. De losse accessoires zijn vaatwasserbestendig en gemakkelijk te reinigen na gebruik. De Bosch MUMS2ER01 Rood is dus een krachtige keukenmachine met veel mogelijkheden die bakken en koken eenvoudig maakt.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kan je meerdere bereidingen achter elkaar maken zonder dat de motor oververhit raakt. Met het meegeleverde foodprocessor opzetstuk kan je ingrediënten snijden en raspen. De accessoires kun je na gebruik gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer kneed je niet langdurig zwaar deeg, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over de Bosch MUMS2ER01 Rood. keukenmachine

De Bosch MUMS2ER01 Rood. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 700 W.

Met de Bosch MUMS2ER01 Rood. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden.

De Bosch MUMS2ER01 Rood. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 3,8 l.

De Bosch MUMS2ER01 Rood. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Bosch MUMS2ER01 Rood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Bosch MUMS2ER01 Rood. keukenmachine is met een gewicht van 5,19 kg goed te tillen.