1. keukenapparatuur
 2. Kenwood KHC29.H0WH Prospero+.

Kenwood KHC29.H0WH Prospero+. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood KHC29.H0WH Prospero+. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood KHC29.H0WH Prospero+. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1000 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood KHC29.H0WH Prospero+. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1000 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud4 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurWit
Gewicht4,5 kg

 

Omschrijving van de Kenwood KHC29.H0WH Prospero+. keukenmachine

De Kenwood KHC29.H0WH Prospero+ is een handige keukenmachine die je veel gemak bezorgt bij het bereiden van verschillende (bak)gerechten. Het robuuste, sterke en krachtige motorblok is sterk genoeg om af en toe zwaar deeg te kneden. Met dit apparaat maak je dus niet alleen cakes en taarten, maar ook pizza's en broden. Daarnaast heeft de Kenwood KHC29.H0WH Prospero+ een blender, een citruspers en een foodprocessor. Met de blender kun je gemakkelijk groenten en fruit verwerken tot een sappig sapje. De citruspers maakt het mogelijk om zelf verse jus d'orange te maken. Met de foodprocessor snijd je ingrediënten in dunne plakken of rasp je ze in kleine stukjes. Ook is er een mes bijgevoegd voor het fijnhakken van ingrediënten zoals uien en noten. Bovendien kun je via de handige vulopening in de antispatdeksel ingrediënten toevoegen tijdens het mixen. Je kunt bijvoorbeeld stukjes chocolade of nootjes toevoegen aan je cakebeslag. De Kenwood KHC29.H0WH Prospero+ is dus een veelzijdige keukenmachine die je gemakkelijk helpt bij het bereiden van verschillende (bak)gerechten. Zo kun je eenvoudig en snel heerlijke desserts en maaltijden creëren.

Pluspunten
 • Dankzij het krachtige vermogen kun je zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg

  .

  Met de extra accessoires kun je ook smoothies, sinaasappelsap maken en ingrediënten fijn snijden of raspen

  .

  Door de maataanduiding kun je vloeistoffen direct in de mengkom afmeten.

Minpunten
 • Je stelt de snelheid niet nauwkeurig af in de bereiding omdat de mixer maar 5 standen heeft.

Veelgestelde vragen over de Kenwood KHC29.H0WH Prospero+. keukenmachine

De Kenwood KHC29.H0WH Prospero+. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1000 W.

Met de Kenwood KHC29.H0WH Prospero+. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De Kenwood KHC29.H0WH Prospero+. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4 l.

De Kenwood KHC29.H0WH Prospero+. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood KHC29.H0WH Prospero+. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood KHC29.H0WH Prospero+. keukenmachine is met een gewicht van 4,5 kg goed te tillen.