1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Blauw en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurBlauw
Gewicht11 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. keukenmachine

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw maak je met minimaal wat inspanning heerlijke gerechten. Dankzij de krachtige motor van 300 watt heeft deze keukenmixer geen moeite met zwaar deeg. Je hoeft je geen zorgen te maken over energieverlies, want de motor is geïntegreerd in de kop. Met de kantelbare kop verwissel je eenvoudig de deeghaken. Ook worden er 2 mengkommen meegeleverd, dus je hebt geen last van vaak afwassen tussendoor. Om te voorkomen dat je aanrecht vol beslagspetters komt te staan, zit er een handig antispatdeksel op. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan verder uitbreiden? Er is een groot assortiment aan opzetstukken beschikbaar. Deze bevestig je gemakkelijk aan het aansluitpunt aan de voorkant. Deze mixer is dus ideaal voor het maken van heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg. Door de extra mengkom bereid je meerdere bereidingen achter elkaar, zonder dat je tussendoor afwast. De metalen behuizing maakt de keukenmixer stevig en duurzaam. Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg. Door de extra mengkom bereid je meerdere bereidingen achter elkaar, zonder dat je tussendoor afwast. De metalen behuizing maakt de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
  • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Blauw. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Inkt Blauw. keukenmachine is met een gewicht van 11 kg goed te tillen.