1. keukenapparatuur
 2. Magimix Le Mini Plus Mat Chroom.

Magimix Le Mini Plus Mat Chroom. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix Le Mini Plus Mat Chroom. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix Le Mini Plus Mat Chroom. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 400 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix Le Mini Plus Mat Chroom. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen400 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Mixen, Raspen, Snijden
Inhoud1,7 l
MateriaalKunststof
KleurZilver
Gewicht4,4 kg

 

Omschrijving van de Magimix Le Mini Plus Mat Chroom. keukenmachine

De Magimix Le Mini Plus Mat Chroom foodprocessor is een prachtig stukje techniek in een stijlvol jasje. Met de krachtige inductie motor is hij in staat om al je favoriete gerechten te bereiden. Door de twee kommen heb je de keuze uit een capaciteit van 1,7 liter en 0,5 liter. De processor past de snelheid automatisch aan de bereiding aan, dus geen wroeten in het menu om de juiste stand te vinden. Daarnaast is de processor voorzien van een handige bewaardoos waarin je al je accessoires op kunt bergen. Magimix staat garant voor de kwaliteit van de motor en geeft je dan ook 30 jaar garantie. Kortom, de Magimix Le Mini Plus Mat Chroom is de perfecte foodprocessor voor kleine ruimtes.

Pluspunten
 • Deze foodprocessor beschikt over 2 kom van 0,5 liter en 1,7 liter

  .

  Met het meegeleverde blendermix-opzetstuk kun je de foodprocessor ook als blender gebruiken, waardoor je makkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken

  .

  Doe inspiratie op voor gerechten uit het meegeleverde receptenboekje.

Minpunten
 • De kleine inhoud van 1,7 liter maakt deze foodprocessor alleen geschikt voor één of twee personen.

Veelgestelde vragen over de Magimix Le Mini Plus Mat Chroom. keukenmachine

De Magimix Le Mini Plus Mat Chroom. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 400 W.

Met de Magimix Le Mini Plus Mat Chroom. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Mixen, Raspen, Snijden.

De Magimix Le Mini Plus Mat Chroom. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 1,7 l.

De Magimix Le Mini Plus Mat Chroom. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix Le Mini Plus Mat Chroom. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix Le Mini Plus Mat Chroom. keukenmachine is met een gewicht van 4,4 kg goed te tillen.