1. keukenapparatuur
  2. Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL.

Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1500 W, is verkrijgbaar in de kleur Grijs en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1500 W
Verschillende bereidingsfunctiesBraden, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Noten malen, Slow cooking, Stomen, Warmhouden
Inhoud6,7 l
MateriaalMetaal
KleurGrijs
Gewicht12 kg

 

Omschrijving van de Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. keukenmachine

Met de Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL kun je nog gemakkelijker toegang krijgen tot de wereld van gourmetten. De inductieplaat zorgt ervoor dat je de kom tot 180 graden kunt verwarmen, waardoor je in staat bent om zelfs de meest complexe gerechten te bereiden. Ook heeft de machine een gebruiksvriendelijk touchscreen waarmee je de timer, temperatuur en voorgeprogrammeerde functies kunt bedienen. Daarnaast is er de Kenwood World App die je toegang geeft tot tal van lekkere recepten die stapsgewijs uitleggen hoe je de recepten maakt met de keukenmachine. Heb je de ingrediënten in huis? Dan kun je ze gemakkelijk afwegen in de kom met geïntegreerde weegschaal, ook als je de accessoires gebruikt. Als je alle ingrediënten bij elkaar hebt, kun je de machine gaan gebruiken en een heerlijk maaltijd bereiden.

Pluspunten
  • Met behulp van de inductieplaat bereid je eten in de machine, zoals een roerbakgerecht. Het touchscreen display met ingestelde functies heeft een gebruiksvriendelijke navigatie. Met het zeer krachtige vermogen kneed je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg.

Minpunten
  • Er zit geen extra mengkom bij waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kan maken.

Veelgestelde vragen over de Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. keukenmachine

De Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1500 W.

Met de Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Braden, Kloppen, Kneden, Koken, Mixen, Noten malen, Slow cooking, Stomen, Warmhouden.

De Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 6,7 l.

De Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Grijs. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood KCL95.004SI Cooking Chef XL. keukenmachine is met een gewicht van 12 kg goed te tillen.