1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Groen en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurGroen
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache is een ideale keukenhulp voor het maken van deeg en beslag. De motor heeft een vermogen van 300 watt en deze bevindt zich in de kop. Hierdoor gaat er geen energie verloren tussen de menghaak en de motor, waardoor hij met gemak zwaar brooddeeg aan kan. De kop is kantelbaar, zodat je gemakkelijk de deeghaken kunt verwisselen. De mixer wordt geleverd met twee mengkommen, wat betekent dat je tussendoor niet af hoeft te wassen. Het anti-spatdeksel voorkomt dat je aanrecht vol beslagspetters komt te zitten. Daarnaast zijn er verschillende opzetstukken verkrijgbaar die je kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde. Zo kun je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan Mixer verder uitbreiden. Kortom, deze keukenmixer is een must-have voor iedereen die graag deeg en beslag maakt.

Pluspunten
 • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook zwaar deeg met weinig vermogen

  .

  Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken zonder dat je tussendoor afwast

  .

  De metalen behuizing maakt de keukenmixer sterk en duurzaam.

Minpunten
 • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Groen. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.