1. keukenapparatuur
  2. Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK.

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1200 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1200 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Kloppen, Kneden, Mixen
Inhoud5 l
MateriaalMetaal
KleurZwart
Gewicht8,24 kg

 

Omschrijving van de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. keukenmachine

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK is een uitgebreide keukenmachine die je keukenwerk aanzienlijk vereenvoudigt. De keukenmachine is voorzien van een krachtige motor met een vermogen van 1.200 watt, waarmee je zelfs zwaar deeg kunt kneden. Met de twee meegeleverde mengkommen van 3,5 en 5 liter maak je gemakkelijk 2 bereidingen achter elkaar zonder dat je tussendoor af hoeft te wassen. Bij de keukenmachine krijg je verschillende opzetstukken, waaronder een k-klopper, flexiklopper, ballongarde en een deeghaak. Een bijzondere eigenschap van deze machine is dat je de ingrediënten rechtstreeks in de mengkom kunt wegen dankzij de ingebouwde weegschaal. Zo heb je geen aparte weegschaal meer nodig. Na gebruik kun je de opzetstukken gewoon in de vaatwasser doen.

Pluspunten
  • Door de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom afwegen. Dankzij het krachtige vermogen kun je zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, kneden. Met de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar bereiden, zonder dat je tussendoor afwast.

Minpunten
  • Er zit geen opbergtas bij waar je de accessoires in kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. keukenmachine

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1200 W.

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen.

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 5 l.

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.004BK. keukenmachine is met een gewicht van 8,24 kg goed te tillen.