1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurRood
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood is een krachtige en energiezuinige keukenmixer. Dankzij de directe aandrijving van de motor heb je maar weinig vermogen nodig om veel kracht te leveren. Hierdoor is de mixer in staat om zelfs het zwaarste deeg te kneden. Maar ook de makkelijkere taarten en cakes worden binnen no-time gemaakt. De mengkom is voorzien van een handgreep waardoor je deze gemakkelijk pakt en op de mixer bevestigd. Met de 4,8 liter mengkom maak je in één keer beslag voor 1,5 taart. De mixer wordt geleverd met een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom. Met deze keukenmixer heb je alle ingrediënten in huis om heerlijke bakproducten te maken en om de maaltijd voor jouw gezin en vrienden compleet te maken.

Pluspunten
  • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen het zwaarste deeg. Dankzij de handgreep op de kom kun je de mengkom met één hand vastpakken. Met de 10 standen kun je de snelheid precies afstemmen op je bereiding.

Minpunten
  • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen maakt. Er zit geen extra mengkom bij waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar maakt. Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen maakt. Er zit geen extra mengkom bij waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kan maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Keizerrood. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.