1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart.

KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 400 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen400 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud3 l
MateriaalKunststof
KleurZwart
Gewicht4,54 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. keukenmachine

Klaar voor een culinaire avontuur? Kies dan voor de KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. Deze krachtige foodprocessor is de perfecte partner voor het bereiden van je favoriete gerechten. De matzwarte kleur geeft het apparaat een stijlvolle uitstraling. De motor van 400 watt en de duurzame messen staan garant voor een snelle en krachtige verwerking van alle ingrediënten. Met de traploze variabele snelheidsregeling stel je de gewenste snelheid in. Daarnaast is de 3,1 liter grote mengkom geschikt voor het bereiden van maaltijden voor 3 personen. Met de multifunctionele messen, het deegmes en de meegeleverde snijkit heb je voor elk ingrediënt een passende oplossing. Pureer je harde ingrediënten en kneed je gistdeeg met een krachtige verwerking. Snijd je zachte groenten of aardappelen in perfecte blokjes en bewaar overtollige ingrediënten in de koelkast. Na gebruik berg je de accessoires netjes op in het opbergvak van de foodprocessor en bespaar je ruimte in je keukenlades. De KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart is klaar voor een culinaire avontuur!

Pluspunten
 • De foodprocessor is traploos instelbaar, zodat je de snelheid nauwkeurig aanpast aan de bereiding

  .

  Je snijdt ingrediënten in verschillende soorten diktes

  .

  Je kunt de accessoires gemakkelijk opbergen in het opbergvak van de mengkom.

Minpunten
 • Je hakt en snijdt alleen zachte of kleine stukken groenten en fruit.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 400 W.

Met de KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3 l.

De KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP1319EBM Matzwart. keukenmachine is met een gewicht van 4,54 kg goed te tillen.