1. keukenapparatuur
  2. Tristar MX-5030SBK.

Tristar MX-5030SBK. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Tristar MX-5030SBK. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Tristar MX-5030SBK. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1000 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Tristar MX-5030SBK. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1000 W
Verschillende bereidingsfunctiesGehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen
Inhoud5,5 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurZwart
Gewicht4,5 kg

 

Omschrijving van de Tristar MX-5030SBK. keukenmachine

De Tristar MX-5030SBK is een multi-inzetbaar keukenapparaat dat uitermate geschikt is voor het mixen, kneden en kloppen van ingrediënten. De kom heeft een inhoud van 5,5 liter en is voorzien van een maataanduiding, waardoor je de ingrediënten direct in de kom af kunt meten. Daarnaast is de keukenmixer voorzien van een vermogen van 1.000 watt waardoor je zelfs zwaardere soorten beslag zoals pizzadeeg eenvoudig kneedt. De Tristar MX-5030SBK is uitgerust met 6 verschillende snelheden waarmee je zelf bepaalt hoe snel de machine de ingrediënten verwerkt. Bovendien is de mixer traploos instelbaar, waardoor je precies de juiste snelheid kunt kiezen voor het gewenste resultaat. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat de mixer stevig op zijn plek blijft staan tijdens het kneden of kloppen. Kortom, de Tristar MX-5030SBK is een multifunctionele keukenmixer die zorgt voor heerlijk kneedbaar beslag.

Pluspunten
  • Met de 6 standen stel je de snelheid af op je bereiding. De RVS mengkom is stevig en neemt geen geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen op. Dankzij de antislipvoetjes blijft de keukenmachine goed op zijn plaats staan tijdens het mixen.

Minpunten
  • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Tristar MX-5030SBK. keukenmachine

De Tristar MX-5030SBK. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1000 W.

Met de Tristar MX-5030SBK. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen.

De Tristar MX-5030SBK. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 5,5 l.

De Tristar MX-5030SBK. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Tristar MX-5030SBK. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Tristar MX-5030SBK. keukenmachine is met een gewicht van 4,5 kg goed te tillen.