1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 500 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen500 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud6,9 l
MateriaalMetaal
KleurZwart
Gewicht13,1 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart. keukenmachine

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart heb je de perfecte partner voor al jouw bak- en kookwensen. De krachtige motor van 500 watt zorgt ervoor dat je zwaarbrooddeeg gemakkelijk en snel kneedt. Ook luchtige bereidingen zoals eiwit of room, maar ook ander soorten beslagen, mix je eenvoudig met de bijgeleverde draadgarde en platte menghaak. Met de 6,9 liter grote kom kun je veel beslag of deeg tegelijk bereiden. De kom is voorzien van een efficiënt antispatdeksel en is verstelbaar naar de juiste hoogte met een hendel. Zo wordt elke ingrediënt op de rand van de kom gemengd en kun je de bereiding ook gemakkelijk uit de kom verwijderen. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart is een perfecte partner voor al je bak- en kookavonturen!

Pluspunten
 • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen langdurig zwaar deeg

  .

  Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen langdurig het zwaarste deeg

  .

  De mengkom heeft een inhoud van 6,9 liter, zodat je in één keer beslag maakt voor 3 cakes. De mengkom heeft een inhoud van 6,9 liter, zodat je met één keer kneden beslag maakt voor 3 cakes. Met de 10 standen stem je de snelheid nauwkeurig af op je bereiding. Met de 10 standen kan je de snelheid precies afstemmen op je bereiding.

Minpunten
 • De mengkom heeft geen maataanduiding, daarom heb je een extra maatbeker nodig voor het afmeten van vloeistoffen.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 500 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 6,9 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEOB Bowl-Lift Onyx Zwart. keukenmachine is met een gewicht van 13,1 kg goed te tillen.