1. keukenapparatuur
 2. magic bullet Kitchen Express V07323.

magic bullet Kitchen Express V07323. keukenmachine

5/5

Ontdek of de magic bullet Kitchen Express V07323. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De magic bullet Kitchen Express V07323. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 250 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de magic bullet Kitchen Express V07323. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen250 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud800 ml
MateriaalKunststof, Metaal
KleurZilver
Gewicht23,8 kg

 

Omschrijving van de magic bullet Kitchen Express V07323. keukenmachine

De magic bullet Kitchen Express V07323 is een multifunctioneel apparaat dat je keuken kan upgraden. Met deze keukenhulp kun je alles bereiden wat je maar wilt. De twee blender opzetstukken maken het perfect voor het maken van heerlijke smoothies. Dankzij de bijgeleverde drinkdeksel kun je de smoothies meenemen naar waar je maar wilt. De foodprocessor is ook perfect voor het fijnhakken van ingrediënten voor een dip of salsa. Met de pulse-knop bepaal je zelf de structuur van je bereiding. Verder krijg je er een handige omkeerbare snij- en raspschijf bij, waarmee je bijvoorbeeld kaas kunt raspen of courgette in plakjes kunt snijden. Na gebruik reinig je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser. De magic bullet Kitchen Express V07323 is dus de perfecte keukenhulp voor al je bereidingen!

Pluspunten
 • Met deze foodprocessor krijg je ook 2 blender opzetstukken, zodat je smoothies kunt blenden

  .

  Je kunt ingrediënten raspen en snijden met de handige 2-in-1 schijf

  .

  De losse onderdelen kun je gemakkelijk na gebruik schoonmaken in de vaatwasser.

Minpunten
 • Door de kleine inhoud van 0,8 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor één tot twee personen.

Veelgestelde vragen over de magic bullet Kitchen Express V07323. keukenmachine

De magic bullet Kitchen Express V07323. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 250 W.

Met de magic bullet Kitchen Express V07323. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pureren, Raspen, Snijden.

De magic bullet Kitchen Express V07323. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 800 ml.

De magic bullet Kitchen Express V07323. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De magic bullet Kitchen Express V07323. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De magic bullet Kitchen Express V07323. keukenmachine is met een gewicht van 23,8 kg goed te tillen.