1. keukenapparatuur
 2. Bosch MUMS2VM00 Zwart.

Bosch MUMS2VM00 Zwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Bosch MUMS2VM00 Zwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Bosch MUMS2VM00 Zwart. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 900 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Bosch MUMS2VM00 Zwart. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen900 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud3,8 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurZwart
Gewicht5,19 kg

 

Omschrijving van de Bosch MUMS2VM00 Zwart. keukenmachine

Met de Bosch MUMS2VM00 Zwart heb je een krachtige keukenmachine die je helpt bij het bereiden van verschillende gerechten. Deze keukenmachine heeft een vermogen van 900 watt en is uitgerust met 7 verschillende snelheidsstanden. Met de 3D Planetary Mixing techniek zorgt de machine ervoor dat de opzetstukken zoals de klopper en kneedhaak in 3 richtingen bewegen, waardoor het beslag goed en luchtig wordt gemengd. Deze Bosch keukenmachine heeft antislipvoetjes zodat hij goed op z’n plek blijft staan, ook als je de hoogste stand gebruikt. De losse accessoires die je bij de keukenmachine krijgt, zijn vaatwasserbestendig. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de afwas. De Bosch MUMS2VM00 Zwart is dus een handige keukenmachine die je helpt bij het bereiden van verschillende gerechten. Met de Bosch MUMS2VM00 Zwart heb je een krachtige keukenmachine die je helpt met het bereiden van verschillende gerechten. Met een vermogen van 900 watt en 7 verschillende snelheidsstanden, heb je de perfecte machine om al je gerechten mee te maken. Dankzij de 3D Planetary Mixing techniek zorgt de machine ervoor dat de opzetstukken zoals de klopper en kneedhaak in 3 richtingen bewegen, waardoor het beslag goed en luchtig wordt gemengd. De antislipvoetjes zorgen er ook voor dat de machine goed op z’n plek blijft staan, en met de vaatwasserbestendige accessoires hoef je je geen zorgen te maken over de afwas. De Bosch MUMS2VM00 is dus een krachtige keukenmachine die je helpt bij het bereiden van verschillende gerechten.

Pluspunten
 • Dankzij het gemiddelde vermogen kan je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat de motor oververhit raakt

  .

  Ingrediënten vliegen niet de lucht in, dankzij de softstart die de snelheid langzaam opbouwt

  .

  Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
 • Met deze keukenmixer kneed je niet langdurig zwaar deeg, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over de Bosch MUMS2VM00 Zwart. keukenmachine

De Bosch MUMS2VM00 Zwart. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 900 W.

Met de Bosch MUMS2VM00 Zwart. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De Bosch MUMS2VM00 Zwart. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 3,8 l.

De Bosch MUMS2VM00 Zwart. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Bosch MUMS2VM00 Zwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Bosch MUMS2VM00 Zwart. keukenmachine is met een gewicht van 5,19 kg goed te tillen.