1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Blauw en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurBlauw
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw is een echte allemansvriend. Hij is sterk genoeg om zelfs het zwaarste deeg aan te kunnen, maar ook licht genoeg om eenvoudig te verplaatsen. Het design is stijlvol en simpel, maar de gebruiksvriendelijkheid is optimaal. De kop is kantelbaar, waardoor je eenvoudig de deeghaken kunt verwisselen. Er worden twee mengkommen meegeleverd, zodat je tussendoor niet af hoeft te wassen. Ook krijg je een extra antispatscherm voor het voorkomen van beslagspetters. Als je nog meer uit je mixer wilt halen, kun je kiezen uit een grote selectie aan opzetstukken die je eenvoudig aansluit op het aansluitpunt aan de voorzijde. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw is een uitstekende keuze als je een krachtige keukenmixer nodig hebt met veel mogelijkheden. De motor is sterk genoeg om zelfs het zwaarste deeg aan te kunnen, maar ook licht genoeg om eenvoudig te verplaatsen. Het design is modern en stijlvol, en het is erg gebruiksvriendelijk. Bovendien worden er twee mengkommen meegeleverd en een antispatscherm. Daarnaast biedt de KitchenAid Artisan een groot assortiment aan opzetstukken, waarmee je de mogelijkheden nog verder kunt uitbreiden.

Pluspunten
 • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg

  .

  Door de extra mengkom bereid je meerdere gerechten achter elkaar, zonder dat je tussendoor afwast

  .

  De metalen behuizing maakt de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
 • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Blauw. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS IJsblauw. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.