1. keukenapparatuur
  2. Bosch MCM3501M.

Bosch MCM3501M. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Bosch MCM3501M. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Bosch MCM3501M. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 800 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Bosch MCM3501M. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen800 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden
Inhoud2,3 l
MateriaalMetaal
KleurZwart
Gewicht3,7 kg

 

Omschrijving van de Bosch MCM3501M. keukenmachine

Met de Bosch MCM3501M foodprocessor heb je de perfecte hulp in de keuken. De scherpe rasp- en snijbladen zorgen voor een snel en gelijkmatig resultaat, of het nu komkommers, tomaten of uien zijn. Maar ook voor kleine hoeveelheden peper, gedroogde specerijen en kaas kun je terecht in de mini-hakmolen. In de blenderkan mix je sappen en smoothies en door de maataanduiding kun je precies meten. Bovendien is alles gemakkelijk schoon te maken, want de losse onderdelen kun je in de vaatwasmachine schoonmaken. De Bosch MCM3501M foodprocessor is dus een handige, veelzijdige en onmisbare hulp in de keuken.

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor zitten ook een blender en hakmolen opzetstuk. Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor steviger en gaat hij langer mee. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in de mengkom van de foodprocessor.

Minpunten
  • Je stemt de snelheid niet zo nauwkeurig af op de bereiding, omdat de foodprocessor maar 2 standen heeft. De kleine inhoud van 2,3 liter maakt deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over de Bosch MCM3501M. keukenmachine

De Bosch MCM3501M. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 800 W.

Met de Bosch MCM3501M. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden.

De Bosch MCM3501M. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,3 l.

De Bosch MCM3501M. Foodprocessor is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Bosch MCM3501M. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Bosch MCM3501M. keukenmachine is met een gewicht van 3,7 kg goed te tillen.