1. keukenapparatuur
  2. Bosch MCM3200W.

Bosch MCM3200W. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Bosch MCM3200W. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Bosch MCM3200W. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 800 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Bosch MCM3200W. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen800 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Mixen, Raspen, Snijden
Inhoud2,3 l
MateriaalKunststof
KleurWit
Gewicht3,5 kg

 

Omschrijving van de Bosch MCM3200W. keukenmachine

Met de Bosch MCM3200W foodprocessor heb je al je keukenklussen gemakkelijk onder controle. De machine is uitgerust met scherpe rasp- en snijbladen, waarmee je snel en eenvoudig komkommers, tomaten of uien kunt verwerken. Met de blenderkan kun je gemakkelijk vers sap maken van groente en fruit. De kannen hebben een duidelijke maatverdeling, waardoor je precies kunt afmeten voor elk recept. Ook na het gebruik blijft de vaat niet achter. De losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasmachine worden gereinigd. Dankzij de Bosch MCM3200W maak je in de keuken alle klussen gemakkelijk en snel af.

Pluspunten
  • Met deze foodprocessor krijg je ook een blender, zodat je smoothies kunt mengen. Je kunt de accessoires gemakkelijk opbergen in de mengkom van de foodprocessor. Je kunt het snoer eenvoudig opbergen in het opbergvak aan de achterkant van de foodprocessor.

Minpunten
  • Je stelt de snelheid niet zo precies af op de bereiding, omdat de foodprocessor maar twee standen heeft. De kleine inhoud van 2,3 liter maakt deze foodprocessor alleen geschikt voor twee personen.

Veelgestelde vragen over de Bosch MCM3200W. keukenmachine

De Bosch MCM3200W. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 800 W.

Met de Bosch MCM3200W. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Mixen, Raspen, Snijden.

De Bosch MCM3200W. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,3 l.

De Bosch MCM3200W. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Bosch MCM3200W. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Bosch MCM3200W. keukenmachine is met een gewicht van 3,5 kg goed te tillen.