1. keukenapparatuur
 2. Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL.

Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1400 W, is verkrijgbaar in de kleur Grijs en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1400 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Warmhouden
Inhoud7 l
MateriaalMetaal
KleurGrijs
Gewicht9,9 kg

 

Omschrijving van de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. keukenmachine

De Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL is de perfecte keukenmachine voor de echte bak- en kookliefhebbers. Met zijn krachtige motor van 1400 watt kan je alle ingrediënten mengen, mixen en kneden. De machine heeft 13 snelheden, waaronder ook pulse en fold functie. Met het intuitive touchscreen krijg je toegang tot vooraf ingestelde functies die je helpen bij het koken en bakken. Daarnaast is de machine voorzien van een ingebouwde weegschaal, waarmee je rechtstreeks in de mengkom kunt wegen. Voor optimaal zicht in de mengkom, is deze voorzien van verlichting die je met één hand kunt bevestigen. De machine heeft 2 mengkommen, zodat je nooit één tekort komt. Deze alles-in-één keukenmachine maakt uitgebreidere gerechten makkelijker dan ooit! Het is perfect voor het bereiden van verschillende soorten deeg, het maken van cakebeslag, het kneden van pizza- of broodkorsten en het smelten van chocolade. Met de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten!

Pluspunten
 • Je roert deeg of smelt chocolade in de mengkom dankzij de verwarmfunctie

  .

  Met de extra mengkom bereid je meerdere bereidingen achter elkaar zonder afwassen

  .

  Dankzij het zeer krachtige vermogen kneed je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg.

Minpunten
 • Het apparaat is vrij groot van formaat, hierdoor past hij niet zo goed in je keukenkastje.

Veelgestelde vragen over de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. keukenmachine

De Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1400 W.

Met de Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Warmhouden.

De Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 7 l.

De Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Grijs. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood KWL90.004SI Chef Titanium Patissier XL. keukenmachine is met een gewicht van 9,9 kg goed te tillen.