1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurWit
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit. keukenmachine

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit maak jij met weinig inspanning heerlijk deeg en beslag. De krachtige motor van 300 watt is verstopt in de kop, zodat hij zelfs het zwaarste brooddeeg kan aan. Met de kantelbare kop verwissel je gemakkelijk de verschillende deeghaken. Met de twee meegeleverde mengkommen hoef je niet af te wassen tussen het maken van verschillende deegsoorten en het schenkschild voorkomt een aanrecht vol met beslagspetters. Wil je meer mogelijkheden uit je KitchenAid Artisan Mixer halen? Er is een uitgebreid assortiment aan opzetstukken verkrijgbaar, die je eenvoudig bevestigt op het aansluitpunt aan de voorzijde. Zo maak je bijvoorbeeld eenvoudig de lekkerste sauzen, ijs, gebak en nog veel meer. Investeer in de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit en geniet van jouw favoriete gerechten.

Pluspunten
 • Door de directe aandrijving kan de keukenmixer zelfs met weinig vermogen zwaar deeg kneden

  .

  Met de extra mengkom kun je verschillende gerechten achter elkaar bereiden, zonder dat je tussendoor afwast

  .

  De metalen behuizing zorgt ervoor dat de keukenmixer sterk en duurzaam is.

Minpunten
 • Je krijgt er geen extra accessoires bij om verschillende bereidingen mee te maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEWH Wit. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.