1. keukenapparatuur
  2. Kenwood Multipro Sense FPM810.

Kenwood Multipro Sense FPM810. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood Multipro Sense FPM810. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood Multipro Sense FPM810. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 1000 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood Multipro Sense FPM810. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen1000 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud1,7 l
MateriaalMetaal
KleurZilver
Gewicht12,6 kg

 

Omschrijving van de Kenwood Multipro Sense FPM810. keukenmachine

De Kenwood Multipro Sense FPM810 is een veelzijdige keukenhulp die je allerlei verschillende ingrediënten laat verwerken. Met het blender opzetstuk maak je verschillende soorten smoothies en soepen. De kan is hittebestendig, waardoor je ook warme ingrediënten kunt mixen. Daarnaast worden er diverse snij- en raspbladen meegeleverd om groenten en fruit te snijden, te raspen of voor de vulling van een appeltaart. Om taartdeeg te kneden is er een handige kneedhaak. Ook een goede toef slagroom maken is geen probleem. Deze foodprocessor is voorzien van een klopper waarmee je gemakkelijk slagroom of eiwitten klopt. De Kenwood Multipro Sense FPM810 is dus een ideaal hulpmiddel voor elke keuken.

Pluspunten
  • Met de geïntegreerde weegschaal weeg je ingrediënten direct in de mengkom af. Met deze foodprocessor heb je ook een blender, hakmolen en dubbele garde. In de ThermoResist blenderkan pureer je zowel koude als warme ingrediënten, zonder dat je het risico loopt op een breuk in het glas.

Minpunten
  • Met 12,6 kilogram is dit een behoorlijke zware foodprocessor.

Veelgestelde vragen over de Kenwood Multipro Sense FPM810. keukenmachine

De Kenwood Multipro Sense FPM810. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1000 W.

Met de Kenwood Multipro Sense FPM810. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De Kenwood Multipro Sense FPM810. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 1,7 l.

De Kenwood Multipro Sense FPM810. Foodprocessor is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood Multipro Sense FPM810. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood Multipro Sense FPM810. keukenmachine is met een gewicht van 12,6 kg goed te tillen.