1. keukenapparatuur
  2. Kenwood FPM910.

Kenwood FPM910. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood FPM910. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood FPM910. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 1300 W, is verkrijgbaar in de kleur Grijs en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood FPM910. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen1300 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud2,1 l
MateriaalKunststof
KleurGrijs
Gewicht21 kg

 

Omschrijving van de Kenwood FPM910. keukenmachine

Met de Kenwood FPM910 ben je verzekerd van een krachtige foodprocessor die je voorziet van optimaal gebruiksgemak. Deze foodprocessor heeft een vermogen van 1300 watt en een grote mengkom van 4 liter. Hierdoor kun je zonder problemen meerdere bereidingen achter elkaar uitvoeren en zelfs middelzwaar deeg kneden voor bijvoorbeeld een pizzabodem. Daarnaast heeft de Kenwood FPM910 een ingebouwde weegschaal, waardoor je de ingrediënten direct in de mengkom kan afwegen. Ook beschikt de foodprocessor over een kleinere mengkom en een hakmolentje, waardoor je met dit apparaat ook kleine porties kunt verwerken. Naast dat je ingrediënten raspt en snijdt kun je met deze foodprocessor ook sappen persen in de citruspers en smoothies mixen in de blender. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser reinigen.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct afwegen in de mengkom. Bij deze foodprocessor worden ook een blender, citruspers, hakmolen en klopgardes meegeleverd. Je bewaart de accessoires makkelijk in de bijgeleverde bak.

Minpunten
  • Een foodprocessor met een kunststof behuizing is minder stevig dan een foodprocessor van metaal of roestvrij staal

    .

    Door de kleine inhoud van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor 2 personen.

Veelgestelde vragen over de Kenwood FPM910. keukenmachine

De Kenwood FPM910. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1300 W.

Met de Kenwood FPM910. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De Kenwood FPM910. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,1 l.

De Kenwood FPM910. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood FPM910. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Grijs. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood FPM910. keukenmachine is met een gewicht van 21 kg goed te tillen.