1. keukenapparatuur
  2. Sage The Kitchen Wizz Pro.

Sage The Kitchen Wizz Pro. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Sage The Kitchen Wizz Pro. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Sage The Kitchen Wizz Pro. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 2000 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Sage The Kitchen Wizz Pro. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen2000 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Gehakt draaien, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Koken, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden, Worsten maken
Inhoud3,7 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurZilver
Gewicht14 kg

 

Omschrijving van de Sage The Kitchen Wizz Pro. keukenmachine

De Sage The Kitchen Wizz Pro is de perfecte tool voor iedereen die een gezonde maaltijd wil bereiden. Met de 8 precisietools en 3 vultrechters kun je allerlei ingrediënten verwerken. De extra brede vultrechter laat je toe om groenten in lange plakken te snijden, waardoor verwerken snel en eenvoudig gaat. Daarnaast zorgt de krachtige motor van 2000 watt ervoor dat zelfs de zwaarste klussen gedaan worden. Het Quad-messensysteem bestaat uit 4 messen die elk op een afzonderlijke plek zitten. Hierdoor worden ingrediënten zonder deze onderin het apparaat te pureren gehakt. Met de multidirectionele timer kun je de hoeveelheid tijd instellen die je nodig hebt. Zo hoef je niet naast jouw foodprocessor te staan.

Pluspunten
  • Dankzij de timer hoeft u de tijd niet zelf te volgen. Met een vermogen van 2000 watt kunt u ook harde en grove ingrediënten fijnhakken, zoals noten. U kunt de accessoires gemakkelijk opbergen in de bijgeleverde bak.

Minpunten
  • Je stemt de snelheid niet zo precies af op de bereiding, omdat de foodprocessor maar één stand heeft.

Veelgestelde vragen over de Sage The Kitchen Wizz Pro. keukenmachine

De Sage The Kitchen Wizz Pro. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 2000 W.

Met de Sage The Kitchen Wizz Pro. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Koken, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden, Worsten maken.

De Sage The Kitchen Wizz Pro. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3,7 l.

De Sage The Kitchen Wizz Pro. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Sage The Kitchen Wizz Pro. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Sage The Kitchen Wizz Pro. keukenmachine is met een gewicht van 14 kg goed te tillen.