1. keukenapparatuur
 2. Magimix CS 5200 XL Premium Zwart.

Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 1100 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen1100 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud3,6 l
MateriaalKunststof
KleurZwart
Gewicht11 kg

 

Omschrijving van de Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. keukenmachine

De Magimix CS 5200 XL Premium Zwart is een ideale krachtpatser voor het maken van verschillende gerechten. De stille motor past de snelheid automatisch aan op de bereiding, waardoor het niet nodig is om na te denken over de snelheid. En bovendien krijg je naast de standaard snij- en raspschijven nog 3 extra schijven. Het meegeleverde sapcentrifuge opzetstuk maakt het mogelijk om sappen, cocktails en smoothies te maken. Maar ook het kneden van dik deeg of het moeiteloos snijden, raspen en hakken van grote hoeveelheden groenten en fruit gaat gemakkelijk. Gebruik de pulsestand wanneer je aan de slag gaat met harde ingrediënten. Dit geeft de foodprocessor een korte tijd meer vermogen. Bovendien biedt Magimix 30 jaar garantie op de motor. Daarmee ben je verzekerd van jarenlang veel plezier van deze krachtpatser.

Pluspunten
 • Bij deze foodprocessor zit ook een sapcentrifuge, blendermix, citruspers en een eiwitklopper

  .

  Met het vermogen van 1.100 watt kun je ook harde en grove ingrediënten fijnhakken, zoals noten

  .

  De foodprocessor past de snelheid automatisch aan op de bereiding.

Minpunten
 • De snelheid is niet handmatig te veranderen.

Veelgestelde vragen over de Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. keukenmachine

De Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1100 W.

Met de Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Raspen, Snijden.

De Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3,6 l.

De Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix CS 5200 XL Premium Zwart. keukenmachine is met een gewicht van 11 kg goed te tillen.