1. keukenapparatuur
 2. Kenwood FDM316SS.

Kenwood FDM316SS. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood FDM316SS. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood FDM316SS. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 800 W, is verkrijgbaar in de kleur Grijs en is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood FDM316SS. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen800 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud2,1 l
MateriaalKunststof, Metaal
KleurGrijs
Gewicht2,75 kg

 

Omschrijving van de Kenwood FDM316SS. keukenmachine

Met de Kenwood FDM316SS haal je een multifunctionele foodprocessor in huis die jou in de keuken helpt bij het mixen, kloppen, kneden, persen, raspen en snijden. De 1,2 liter grote glazen blenderkan die erbij wordt geleverd, is ideaal voor het maken van smoothies, vers geperste sappen en soepen. Bovendien is de machine voorzien van een geïntegreerde keukenweegschaal. Hiermee kun je ingrediënten direct wegen zonder dat je ze eerst los hoeft te wegen. Ook heeft de Kenwood FDM316SS een handig, compact formaat zodat je de machine gemakkelijk opbergt na gebruik. De accessoires die worden meegeleverd, kunnen in de vaatwasser en zijn daardoor eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten
 • Bij deze foodprocessor zit ook een blender, citruspers, drinkbeker en klopper

  .

  Met de geïntegreerde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom afwegen

  .

  Het snoer kun je gemakkelijk opbergen in het opbergvak aan de achterkant van de foodprocessor.

Minpunten
 • Je stemt de snelheid niet zo nauwkeurig af op de bereiding, want de foodprocessor heeft maar twee standen. De kleine inhoud van 1,2 liter maakt deze foodprocessor alleen geschikt voor twee personen.

Veelgestelde vragen over de Kenwood FDM316SS. keukenmachine

De Kenwood FDM316SS. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 800 W.

Met de Kenwood FDM316SS. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De Kenwood FDM316SS. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,1 l.

De Kenwood FDM316SS. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood FDM316SS. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Grijs. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood FDM316SS. keukenmachine is met een gewicht van 2,75 kg goed te tillen.