1. keukenapparatuur
  2. Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI.

Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1200 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1200 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Kloppen, Kneden, Mixen
Inhoud5 l
MateriaalMetaal
KleurZilver
Gewicht11,7 kg

 

Omschrijving van de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI. keukenmachine

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI kun je ingrediënten gemakkelijk direct afwegen in de mengkom. Hierdoor heb je geen aparte keukenweegschaal nodig. Daarnaast krijg je er ook een blender opzetstuk bij. Hiermee maak je niet alleen baksels, maar ook heerlijke smoothies en soep. Met de extra mengkom bereid je meerdere gerechten achter elkaar zonder af te wassen. Door de draaiknop pas je de snelheid van de mixer nauwkeurig aan, waardoor je veel controle hebt over de bereiding. Bovendien voorkom je dat ingrediënten uit de kom vliegen met de antispatdeksel. Na gebruik maak je de losse onderdelen gewoon schoon in de vaatwasser. Met deze keukenmachine creëer je de lekkerste baksels en smoothies.

Pluspunten
  • Door de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom afwegen. Met het zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg kneden. Door de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar bereiden, zonder dat je tussendoor afwast.

Minpunten
  • Er zit geen opbergtas bij waar je de accessoires in kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI. keukenmachine

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1200 W.

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen.

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 5 l.

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood Titanium Chef Baker KVC85.124SI. keukenmachine is met een gewicht van 11,7 kg goed te tillen.