1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs.

KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 250 W, is verkrijgbaar in de kleur Grijs en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen250 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud3,3 l
MateriaalMetaal
KleurGrijs
Gewicht6,5 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs is de ideale partner voor kleine keukens. Met zijn 3,3 liter mengkom maak je in no-time lekkere taarten en cupcakes. Dankzij de 10 standen bak je precies wat je wilt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je beslag of deeg te hard of te zacht wordt. Deze keukenmixer is niet alleen kleiner en lichter dan zijn grote broers, je kunt 'm ook gemakkelijk uitbreiden met accessoires. Als je klaar bent met bakken, dan reinig je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser. Zo geniet je altijd van versgebakken gerechten in jouw kleine keuken.

Pluspunten
  • Dankzij het kleine formaat is deze keukenmixer ideaal voor in een kleine keuken. = Dankzij zijn kleine formaat is deze keukenmixer ideaal voor gebruik in een kleine keuken

    .

    Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg. = Door de directe aandrijving kan de keukenmixer ook zwaar deeg kneden, zelfs met weinig vermogen. Ingrediënten vliegen niet de lucht in, dankzij de softstart die de snelheid langzaam opbouwt. = Ingrediënten vliegen niet de lucht in dankzij de softstart, die de snelheid langzaam opbouwt.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer kneed je niet langdurig zwaar deeg, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 250 W.

Met de KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 3,3 l.

De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Grijs. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mini Mixer 5KSM3311X Mat Grijs. keukenmachine is met een gewicht van 6,5 kg goed te tillen.