1. keukenapparatuur
  2. Kenwood kMix KMX760YG.

Kenwood kMix KMX760YG. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood kMix KMX760YG. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood kMix KMX760YG. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1000 W, is verkrijgbaar in de kleur Geel, Goud en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood kMix KMX760YG. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1000 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud5 l
MateriaalMetaal
KleurGeel, Goud
Gewicht10,9 kg

 

Omschrijving van de Kenwood kMix KMX760YG. keukenmachine

De Kenwood kMix KMX760YG is de perfecte keukenmixer voor het mixen en kneden van deeg en andere ingrediënten. Door zijn krachtige vermogen is de mixer ook geschikt voor het kneden van zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg. De mixer is gemaakt van stevig en duurzaam roestvrij staal, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Je pakt de mengkom aan het handvat vast om 'm eenvoudig te verplaatsen. De vulopening in de antispatdeksel maakt het toevoegen van ingrediënten tijdens het mixen mogelijk. De mengkom heeft een capaciteit van 5 liter, waardoor je er beslag voor 2 taarten mee kunt maken. Als je de mixer hebt gebruikt, kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen.

Pluspunten
  • Dankzij het krachtige vermogen kun je zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg.Je kunt de snelheid precies aanpassen aan het bereidingsproces met de traploos instelbare snelheid.De mengkom heeft een inhoud van 5 liter, zodat je in één keer beslag kunt maken voor 2 cakes.

Minpunten
  • Er zit geen extra mengkom bij waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Kenwood kMix KMX760YG. keukenmachine

De Kenwood kMix KMX760YG. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1000 W.

Met de Kenwood kMix KMX760YG. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De Kenwood kMix KMX760YG. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 5 l.

De Kenwood kMix KMX760YG. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood kMix KMX760YG. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Geel, Goud. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood kMix KMX760YG. keukenmachine is met een gewicht van 10,9 kg goed te tillen.