1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 500 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen500 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud6,9 l
MateriaalMetaal
KleurRood
Gewicht13,1 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift in keizerrode kleur heeft een krachtig motorvermogen van 500 watt en staat stevig op het aanrecht. Met de standaard meegeleverde kneedhaak, draadgarde en platte menghaak mix je allerlei beslag en luchtige bereidingen zonder problemen. De ruime mengkom heeft een inhoud van 6,9 liter en is voorzien van een anti-spatdeksel. Hiermee meng je alle ingrediënten tot op de rand van de kom en is het vervolgens eenvoudig om het beslag of deeg uit de kom te verwijderen. De mengkom is met een hendel in hoogte verstelbaar. Hierdoor wordt het beslag optimaal gemengd. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood is een krachtige, professionele keukenmachine die jouw kookwerkzaamheden gemakkelijk maakt.

Pluspunten
 • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen langdurig zwaar deeg

  .

  De mengkom heeft een inhoud van 6,9 liter, zodat je in één keer beslag maakt voor 3 cakes

  .

  Met de 10 standen stel je de snelheid nauwkeurig af op je bereiding.

Minpunten
 • Je hebt een extra maatbeker nodig om vloeistoffen af te meten, omdat de mengkom geen maataanduiding heeft.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 500 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 6,9 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM7580XEER Bowl-Lift Keizerrood. keukenmachine is met een gewicht van 13,1 kg goed te tillen.