1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart.

KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 275 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen275 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,3 l
MateriaalMetaal
KleurZwart
Gewicht3,7 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart. keukenmachine

De KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart is een geweldig krachtige mixer die het bereiden van taarten, cakes, koekjes en andere baksels eenvoudig maakt. Met de stevige motor en directe aandrijving heb je maar 275 watt nodig voor een soepele bediening. De 4,3 liter mengkom is voldoende om beslag te maken voor 1,5 taart. Hiermee kun je gemakkelijk 2 kleine taarten of een stapeltaart maken. Wil je nog meer mogelijkheden? Breid dan de mixer uit met verschillende opzetstukken, zoals een pastarollerset of sapcentrifuge. Met deze KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart op jouw aanrecht worden bakken en koken een stuk gemakkelijker!

Pluspunten
  • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen dik deeg. De RVS behuizing maakt de keukenmixer erg stevig en duurzaam. Dankzij de antislipvoetjes blijft de keukenmixer goed op zijn plaats staan tijdens het mixen.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer kneed je niet uitgebreid zwaar deeg, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart. keukenmachine

De KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 275 W.

Met de KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,3 l.

De KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Classic Mixer 5K45SSEOB Zwart. keukenmachine is met een gewicht van 3,7 kg goed te tillen.